Fatih'te Gelinlik ve Moda Festivali düzenlendi

Gelinlikçileriyle ünlü Fatih Fevzipaşa Caddesi'nde düzenlenen Gelinlik ve Moda Festivali'nde yeni modeller halkın beğenisine sunuldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL- Fatih'te gelinlikçileriyle ünlü Fevzipaşa Caddesi'nde Gelinlik ve Moda Festivali düzenlendi. 

Fatih Belediyesi ve Fatih Girişimci İşadamları Derneği tarafından gerçekleştirilen festivale katılan model gelin ve damatlar fayton, motosiklet ve gelin arabası olarak süslenen klasik otomobillere binerek, Fevzipaşa Caddesi'nden geçti. Etkinlikte Roman orkestrası da şarkılar çalarak, konvoya eşlik etti. 

Alışveriş merkezlerine karşı küçük esnafın desteklenmesi amaçlanan festivale, manken Tuba Altıntop, cam mozaikten oluşan İstanbul temalı gelinlikle katıldı. Elbisesi nedeniyle gelin arabasına binmekte zorlanan Altıntop'a damat yardımcı oldu. 

At üzerinde kına kıyafeti giyen bir manken de konvoyda yerini aldı. Sokak sanatçıları, atlar, motosikletli göstericiler de yürüyüşe katıldı. Halk da festivale yoğun ilgi gösterdi.  

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, bu yıl ikincisi düzenlenen festivalin ilçeye büyük katkısı olacağını belirterek, "Gelinlikçilerin yoğun olarak bulunduğu Fevzipaşa Caddesi'nde Edirnekapı otobüs durağından, Haşim İşcan alt geçidinin olduğu yere kadar çok güzel bir ortamda gelinlikler sergilendi. Etkinlik çerçevesinde gösteriler, konserler de olacak" dedi.  

Bu konularda ilginizi çekebilir