Fenerbahçe'nin yeni formaları görücüye çıktı

Sarı-lacivertli futbol takımının yeni sezonda giyeceği formaların tanıtımı yapıldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Fenerbahçe Futbol Takımı'nın yeni sezonda giyeceği Adidas ve Fenerium işbirliği ile tasarlanan formalar bugün (19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü'nde) taraftarların beğenisine sunuldu.

Formalar, adidas Türkiye'nin Fenerbahçe için özel olarak hazırladığı Caner Erkin, Diego Ribas ve Gökhan Gönül'ün yer aldığı bir kampanya ile tanıtıldı. 

Fenerbahçe bu sezon da alışılagelmiş çubuklu formasıyla sahada olacak. Çubuklu forma, "efsane sensin" sloganıyla sarı-lacivertli taraftarlarla buluşacak. Beyaz renkteki deplasman forma tasarımının üzerinde ince lacivert çizgiler öne çıkıyor. Sarı-lacivertlilerin hem iç saha hem de dış saha alternatifi olarak kullanacağı üçüncü forma ise mavi renkte tasarlandı. 

Yeni sezonda kullanılacak Fenerbahçe formaları, 129 liralık satış fiyatıyla bugün saat 12.00 itibarıyla tüm Fenerium mağazaları, adidas yetkili satış noktaları ve internet sitelerinden taraftarın beğenisine sunulacak. Ayrıca iç saha formaları, (Çubuklu forma) yurt dışındaki adidas mağazalarında da satışa çıkacak. 

Bu konularda ilginizi çekebilir