İMKB'ye yeni başkan yardımcıları

İMKB'de Dr. Çetin Ali Dönmez ve Seyfettin Sağlam başkan yardımcısı oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'nda (İMKB) Başkan Yardımcılığı görevlerine Dr. Çetin Ali Dönmez ve Seyfettin Sağlam getirildi.

İMKB Başkan Yardımcısı Dr. Çetin Ali Dönmez

Verilen bilgiye göre, İMKB'nin yeni başkan yardımcıları arasında yer alan Çetin Ali Dönmez, 1967 yılında İstanbul'da doğdu. Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra aynı üniversitede İşletme Bölümü'nde yüksek lisans programını tamamlayan Dönmez, kariyer hayatına İMKB'de Vadeli İşlemler Piyasası Müdürlüğü ve Risk Yönetim Müdürlüğü'nde üstlendiği görevlerle başladı.

Takasbank'ta üst düzey yönetici pozisyonunda görev yapan Dönmez, 2008 Nisan ayından itibaren Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası'nda (VOBAŞ) genel müdürlük görevini üstlendi.

İMKB Başkan Yardımcısı Seyfettin Sağlam

İMKB'de, 2013 yılı ocak ayında Başkan Danışmanı olarak görev almaya başlayan Seyfettin Sağlam da, İMKB öncesinde Rixos Hotels ve Sembol İnşaat AŞ'de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İcra Kurulu üyesi olarak görev yaptı.

ODTÜ Sosyoloji Bölümü'nden mezun olan Sağlam, yüksek lisansını Marmara Üniversitesi'nde tamamladı, INSEAD Business School'da çeşitli yönetim programlarına katıldı. Çalışma hayatına MSC Danışmanlık'ta başlayan Seyfettin Sağlam, Tekstilbank, Yıldız Holding ve Ziraat Bankası'nda insan kaynakları alanında üst düzey yöneticilik pozisyonlarında görev aldı.