Freezone'lulara Aras'tan yüzde 30 indirim

Vodafone FreeZone ile Aras Kargo iş birliğinde hayata geçen kampanyayla Vodafone FreeZone’lular kargo ve gönderim ihtiyaçlarını yüzde 30 indirimle karşılayabiliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL -  Vodafone Türkiye’nin “Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa” sloganıyla hayata geçirdiği gençlik markası Vodafone FreeZone, 25 yaş altına sunduğu fırsatlarla gençlerin özgürlük alanlarını genişletmeye devam ediyor. Gençlerin masraflarını azaltmayı hedefleyen Vodafone FreeZone, Türkiye’nin yenilikçi ve öncü kargo şirketi Aras Kargo iş birliğiyle gençlere özel kargo kampanyasını duyurdu.

Gençlerin kargo ve gönderim ihtiyaçlarına yönelik kampanyada Vodafone FreeZone, “Hayatta türlü zorunluluklar olabilir ama Vodafone FreeZone’la sıkıntı yok, kafana göre yaşaman için yanındayız” diyor. Aras Kargo iş birliği ile gerçekleştirilen kampanyadan yararlanmak isteyen Vodafone FreeZone’lular ARAS yazıp 6666’ya SMS göndererek kampanya şifresini alabiliyor. Şifreyi Aras Kargo şubelerine bildiren Vodafone FreeZone’lular tüm gönderimlerini anında %30 indirimli yapabiliyor.

Vodafone FreeZone’lular Aras Kargo kampanya şifrelerine SMS kanalı dışında FreeZone’lulara özel Avantaj Cepte uygulamasıyla da anında ulaşabiliyor. iPhone ve Android cihazlara uyumlu akıllı telefon uygulamasını ücretsiz indirmek için AVANTAJ yazıp 6666’ya göndermek yeterli. Aras Kargo kampanyasıyla birlikte Avantaj Cepte, Vodafone FreeZone’luların bütçelerine yıl boyu süren fırsat ve tekliflerle katkıda bulunuyor.

Özellikle üniversite öğrencilerine taşıma kolaylığı sağlayacaklarını belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları söyledi:

“Vodafone Türkiye olarak abonelerimizin gerçek ihtiyaçlarını tespit ederek bunları tam olarak karşılayan yenilikçi ürün ve hizmetler geliştirme hedefiyle çalışıyoruz. Her segmentin beklentisinin farklı olduğundan hareketle 25 yaş ve altı gençlerin ihtiyaçlarına uygun avantajlar yaratmak üzere Mayıs 2011’de Vodafone FreeZone markasını hayata geçirdik. Vodafone FreeZone ile hedefimiz gençlere yarattığımız özgürlük alanları ile gençlerin kendi çizdiği özgürlük yolculuğunda onlara yol arkadaşı olmak hedefindeyiz. Yaptığımız araştırmalarda gençlerin hayatlarındaki sorumluluklarının bilincinde olduklarını ve bu sorumlulukların arasında kendilerine özgürlük alanları yaratmaya, limitleri biraz da olsa esnetmeye çalıştıklarını gözlemledik. ‘Zorunluluklar var, Vodafone FreeZone’la sıkıntı yok, kafana göre yaşaman için yanındayız’ diyerek gençleri zorunluluklarından az da olsa uzaklaştıracak birçok fırsat yaratmayı amaçladık. Bunun için avantajlı tarifeler, akıllı telefon fırsatları, gençlerin sosyal hayatlarında en sevdikleri ve en çok vakit ayırdıkları aktiviteleri de içine alan birçok alanda onlara desteğimizi sürdürüyor, içlerinden geldiği gibi, özgürce yaşamaları için sunacağımız fırsatları yakalamaları için gençleri Vodafone FreeZone’un özgür dünyasına davet ediyoruz.”
Aras Kargo Ticari Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkin Küçük de “Aras Kargo’nun vizyonunda müşterilerimizin mutluluğuna odaklanmış bir hizmet anlayışı var. Bu kapsamda yaptığımız işlerden biri de her yıl okula dönüş döneminde artan kargo ve gönderim ihtiyaçlarına yönelik indirimler uygulamak. Hizmetlerimizi oluştururken, bizimle paralel bakış açısına sahip markalarla da, fırsat yaratan kampanyalar üretiyoruz. Bu yıl da üniversiteliler başta olmak üzere gençlere yönelik kampanyamızı Vodafone’un gençlik segmenti FreeZone’a taşımış olduk” dedi.

Vodafone FreeZone’un Aras Kargo iş birliği ile hayata geçirdiği kampanya 13 Ekim – 14 Kasım tarihleri arasında devam edecek ve FreeZone’lulara tüm gönderimlerini %30 indirimle yapma kolaylığı sağlayacak. Kampanyadan yararlanacaklar Aras Standart, Aras Günaydın, Aras Uçak, Aras Randevulu hizmetleri ile gönderim yapabiliyor. Ayrıca gençler adresten alım, adrese teslim, telefon ve SMS ile bildirim ek hizmetlerden faydalanabiliyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir