Galatasaray, Lukoil ile işbirliği yaptı

Galatasaray, kulüp gelirlerini artırma kapsamında Lukoil şirketi akaryakıt kartı anlaşması yaptı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

Galatasaray ile Lukoil arasında yapılan işbirliği ile Galatasaray tarftarları, yakıt alırken Lukoil istasyonlarını tercih ettikleri ve GSLUKOILCARD kullandıkları taktirde, kendileri anında %4’e varan indirim kazanırken, kulübe de %2 oranında gelir sağlamış oluyorlar. 

Dünya enerji devlerinden  Lukoil, alt yapısını kurduğu sadakat kart modeli ile Galatasaray taraftarına akaryakıt maliyetlerinde önemli bir fayda sağlarken, taraftarın yapmakta olduğu akaryakıt harcamasının belli bir oranında da Galatasaray Spor Kulübüne kaynak aktarıyor. İşbirliğinin ayrıntıları; Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, Lukoil Türkiye Genel Müdürü Alexander Terletskiy, Galatasaray Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst, Lukoil Türkiye Perakende Satışlar Genel Müdür Yardımcısı Arash Repac’ın katılımıyla düzenlenen ortak bir basın toplantısı ile açıklandı. 

2014-2015 sezonunda başlayan işbirliği ile “GSLUKOILCARD”, tüm Türkiye’de 400’den fazla istasyonda geçerli. Lansmanın başladığı 14 Kasım tarihinden bugüne kadar geçen bir ay içerisinde yaklaşık 40.000 GSLUKOILCARD aktive edildi, ve sadece ilk bir ayda 7,5 milyon TL ciro elde edildi. Bununla taraftara ve kulübe büyük bir fayda sağlandı. GSLUKOILCARD’a erişmek isteyen taraftarlar http://gs.lukoil.com.tr adresinden başvuru yapabilirler.