Göztepe, kombine satışlarını durdurdu

Göztepe Spor Kulübü, Alsancak Stadı hakkında alınan kapatılma kararının ardından kombine satışlarını durdurduğunu açıkladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İZMİR - Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı, Alsancak Stadı'nın depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle derhal boşaltılmasını istemişti. Bakanlık tarfından alınan kararın ardından Göztepe Spor Kulübü bir açıklama yayınlayarak kombinelerin satışını durdurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, yazılı ve görsel basında çıkan Alsancak Stadı'nın hizmete kapatıldığına ilişkin haberleri yakından takip ettikleri ifade edildi. 

"Bu haberler doğrultusunda 2014-2015 sezonunda maçlarımızı oynamayı planladığımız Alsancak Stadı'nın durumuna ilişkin oluşan belirsizlikten dolayı kombine kart satışlarımızı bir süreliğine durdurma kararı almış bulunuyoruz" ifadelerine yer verilen açıklamada şunlar kaydedildi: 

"Stat durumu netleşene kadar taraftarlarımızı mağdur etmemek için aldığımız kombine kart satışını durdurma kararını en kısa sürede kaldırıp kombine bilet satışlarımızı devam ettirmeyi planlıyoruz. Kombine kartı almış olan taraftarlarımız içinde en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır." 

Bu konularda ilginizi çekebilir