Gül'e suikast şüphelisi intihar etti!

Geçtiğimiz yıl Köşk'e gelerek Cumhurbaşkanı Gül ile görüşmek istediğini söyleyen ve çantasında ruhsatsız tabanca bulunduğu için "Cumhurbaşkanına fiili saldırıya teşebbüs" suçundan yargılanan Atlı, yaşamına son verdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BİNGÖL- Geçen yıl Çankaya Köşkü'nün nizamiyesine gelerek 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşmek istediğini söyleyen ve çantasında ruhsatsız tabanca bulunduğu için "Cumhurbaşkanına fiili saldırıya teşebbüs" suçundan yargılanan Mehmet Salih Atlı (34), Malatya'da intihar etti. 

Alınan bilgiye göre, Çankaya Köşkü'nün nizamiyesine 25 Kasım 2013'te gelerek dönemin Cumhurbaşkanı Gül ile görüşmek istediğini belirten ve çantasında tabanca ele geçirildiği için "Cumhurbaşkanına fiili saldırıya teşebbüs" suçundan yargılandıktan sonra beraat eden Mehmet Salih Atlı, Karagöz Mahallesi'nde bir otomobilde tabancayla kendini başından vurarak yaşamına son verdi. 

Atlı'nın cenazesi Malatya Adli Tıp Kurumu'ndan yapılan otopsinin ardından götürüldüğü memleketi Bingöl'ün Karlıova ilçesine bağlı Kaynak köyünde toprağa verildi. 

Yakınları, uzun süredir psikolojik tedavi gören Mehmet Salih Atlı'nın hastaneye gitmek için arkadaşından ödünç aldığı otomobilde intihar ettiğini söyledi. 

Ankara 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "Cumhurbaşkanına fiili saldırıya teşebbüs" ve "ruhsatsız tabanca bulundurmak" suçlarından yargılanan Atlı, ilk suçlamadan beraat etmiş ancak ruhsatsız tabanca taşıdığı gerekçesiyle 10 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.  

Bu konularda ilginizi çekebilir