Akfen Hollanda'da iki şirketteki hisselerini artırdı

Akfen Gayrimenkul Ticareti ve İnşaat A.Ş, Russian Hotel Investment BV ve Russian Property Investment BV şirketlerindeki hisselerini artırdı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, bağlı ortaklığı Akfen Gayrimenkul Ticareti ve İnşaat A.Ş'nin, Hollanda'daki Russian Hotel Investment BV ve Russian Property Investment BV şirketlerindeki hisselerini artırdığını duyurdu.

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayımlanan özel durum açıklamasında, yüzde 100 bağlı ortaklığı Akfen Gayrimenkul Ticareti ve İnşaat A.Ş'nin yüzde 50'sine sahip olduğu Hollanda'da bulunan Russian Hotel Investment BV ve Russian Property Investment BV şirketlerinin, Kasa Investments BV'ye ait yüzde 45 hissesini 4 milyon 352 bin avro bedelle devraldığı kaydedildi.

Açıklamada, devir işlemlerinin 29 Temmuz Cuma günü tamamlandığı ve Akfen Gayrimenkul Ticareti ve İnşaat A.Ş'nin, Russian Hotel Investment BV ve Russian Property Investment BV'deki hisse oranlarının yüzde 95'e yükseldiği bildirildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir