Alternatif OSB Mimarsinan her geçen gün büyüyor

MAHMUT HİÇYILMAZ - Kayseri Ticaret OdasıYönetim Kurulu Başkanı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Organize Sanayi bölgeleri, şehirlerin ve ülkelerin gelişmişliklerinin göstergeleri arasında sayılıyor.  Bir şehrin zenginliği ve gelişmişliği o şehrin OSB sayısı ve bu bölgelerin niteliklerinin farklı olması ile doğru orantılıdır.

Mimarsinan OSB, Kayseri'nin doğusunda alternatif bir OSB olarak günden günde büyüyor. Kayseri ekonomisinin önemli firmaları; üretim değeri, istihdama sağlanan katkı, ihracat oranlarıyla Mimarsinan OSB’de önemli hizmetler yürütüyorlar. Kayseri’nin birçok firmasının burada yatırım yapıyor olması bizleri mutlu etmeye devam ediyor. 

Mimarsinan OSB, gıda toptancılığı konusunda üretim ve ticaret yapan firmalar başta olmak üzere Kayseri Ticaret Odası üyesi firmaların da yer aldığı şehrimiz için önem taşıyan bir merkez. 2000’li yılların başında temelleri atılan ve bugünlere kadar büyük bir başarı hikâyesi olarak vücut bulan Mimarsinan OSB ihtisaslaşma anlayışına sahip bir OSB olarak Kayseri’ye hizmetlerini sürdürüyor. 

Kayseri Ticaret Odası olarak, şehrimizde her sektörde faaliyetlerini sürdüren firmaların birçoğunu meslek komitelerimizde buluşturuyoruz. Çeşitli meslek komitelerimizde yer alan ve Mimarsinan OSB’de faaliyetlerini sürdüren firmalarımızın da bizden talep ettikleri her konuda yardıma hazır olduğumuzun bilinmesini isterim. 

Ülkemizin ve şehrimizin 2023 yılı hedeflerine emin adımlarla yürümesi için el ele vererek çalışmamız büyük önem arz ediyor. Mimarsinan OSB’nin, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitçi ve arkadaşları önderliğinde şehrimizin kalkınmasına katkısını artırarak devam ettireceğine ve gelişimini hızla sürdüreceğine olan inancımı belirtmek istiyorum.