Bimeks 55. mağazasını Antakya'da açtı

Bimeks Genel Müdürü Bayraktar, her ilde en az bir Bimeks mağazasının olacağını söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

HATAY  - Bimeks Teknoloji Market, Antakya'da kurulan "Prime Mall Development" alışveriş merkezi bünyesinde ülke genelindeki 55. mağazasını açtı.

Bimeks Teknoloji Market Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu üyesi Arif Bayraktar, açılışta yaptığı konuşmada, Antakyalıların yeni bir alışveriş merkezine kavuştuğunu söyledi.

Açılışta kent halkının teknolojiye gösterdiği ilgiden mutlu olduklarını belirten Bayraktar, "Bu doğrultuda yeni açılan mağazamızda Türkiye'nin en uygun fiyatlarıyla hizmet vermeye çalışacağız. Antakyalılara kaliteli, güvenilir ve cep yakmayan teknoloji hizmetini sunmaya geldik" dedi.

Bayraktar, 430 metrekare alanda hizmet verecek mağazada bilgisayardan cep telefonuna, televizyondan fotoğraf makinesine, oyun konsolundan araç teknolojisine, küçük ev aletlerinden aksesuara yüzlerce çeşidi satışa sunacaklarını bildirdi.

Açılışa özel indirimlerle Antakyalılara bir çok üründe kampanya düzenlediklerini belirten Bayraktar, Türkiye'de teknoloji perakendeciliğinin ilk markası olan Bimeks'in 33 şehirde 55. mağazasının açılışını gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Bayraktar, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışta yeteri kadar promosyonlu ürün bulundurduklarını, her açılışta bu doğrultuda tedbir aldıklarını kaydetti.

Açılışta bir çok vatandaş indirimli ürünleri satın alabilmek için bir biriyle yarıştı. İndirimli kampanyanın ekim ayı sonuna kadar süreceği bildirildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir