Bounty uygulaması 100 bin kullanıcıya ulaştı

3 Türk Girişimcinin kurduğu ve Twentify şirketinin geliştirdiği Bounty uygulaması, bir sene içerisinde 100.000 kullanıcıya ulaştı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sahadan veri toplaması gereken şirketler ile bu veriyi sahada onlar için toplayabilecek akıllı telefon sahiplerini buluşturan Bounty uygulaması 100.000 kullanıcıya ulaştı. 

Twentify şirketinin geliştirdiği Bounty uygulaması hizmet verdiği firmalara; fiyat toplama, reyon ve stok kontrolü, açık hava reklam kontrolü ve gizli müşteri gibi hizmetler sunabiliyor. Sunduğu hizmetler müşteri ihtiyacına göre şekillenebiliyor.

Twentify yurtdışına açılıyor

Şubat 2014’te kurulan Twentify şirketi, aynı yıl mayıs ayı içerisinde, Kanadalı yatırım fonu TRPE Vanture Partners’tan aldığı 1.000.000 dolarlık yatırım ile büyümeye başladı.

Twentify CFO’su Tolga Bakkaloğlu global büyüme ile ilgili olarak şu açıklamayı yapıyor; “Türkiye 18-25 yaş arası 13 milyon nüfusa sahip gelişmekte olan bir ülke ve kitle kaynak için çok uygun bir ortam. Burada yakaladığımız başarıyı Meksika ve Kanada’ya taşıdık. Ukrayna ve Güney Afrika’da da önümüzdeki günlerde yeni projelere başlıyoruz. Global oyuncuların olduğu bu tür dinamik ekonomilere korkmadan açılabilmemizin en önemli sebebi, ürünümüzün hazır ve bulut tabanlı olması. Sahip olduğumuz büyüme stratejisi ile yakın zamanda farklı pazarlara da açılacağız. Dinamik ve güçlü yapımız ile kısa sürede dünyanın en büyük mobil iş gücü platformu olmayı hedefliyoruz.”