BW Citadel Hotel, en çok tercih edilen düğün mekanlarından biri oldu

İstanbul Ahırkapı’da bulunan BW Citadel Hotel, en çok tercih edilen düğün mekanlarından birisi oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Müşteri memnuniyeti odaklı çalıştıklarını ve kaliteden asla ödün vermediklerini vurgulayan BW Citadel Hotel Event Müdürü Tuğçe Gümüş, otelde herhangi bir etkinliğe katılarak memnun ayrılanların, daha sonra bir organizasyonu olduğunda, kendilerini tercih ettiğini söyledi.

2015 yılını hedeflerinin üzerinde kapattıklarını ve 2016 yılında da başarılı bir yıl öngördüklerini ifade eden Tuğçe Gümüş, şunları söyledi:

“Tarihi Yarımada’da yer alan otelimize; kına, nişan, vaftiz, sünnet ve düğün organizasyonlarında yoğun talep alıyoruz. Geçen yılı, hedeflerimizin üzerinde tamamladık. Buradaki en büyük faktör, yüzde 100 misafir memnuniyeti odaklı ve kaliteden asla ödün vermeyen hizmet anlayışımız olmaktadır. Geçtiğimiz yıl, haftasonlarında hiçbir salonumuz boş kalmadı. 2016 yılına da iyi bir başlangıç yaptık ve şimdiden birçok tarihimiz tamamen doldu. Özellikle, Nisan, Mayıs, Eylül ve Ekim aylarında müthiş bir talep söz konusudur. Bu yıl, yerli ve yabancı çiftlerin, hayatlarındaki en mutlu anılardan birisi olan düğünlerini, üstün hizmet kalitemiz ve organizasyon deneyimimiz ile gerçekleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

a32278a8-7a15-4081-af96-6362cc9f5c3e.png

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı salonlarında 29 ile 31 Ocak 2016 tarihleri arasında düzenlenen 14.Evlilik Hazırlıkları Fuarına değinen Tuğçe Gümüş, fuar sırasında, yüzde 15 indirimi içeren özel kampanyanın yoğun ilgi gördüğünü sözlerine ekledi.