Galatasaray, Josue transferini borsaya bildirdi

Sarı-kırmızılılar, Porto'dan bedelsiz kiraladığı Josue'ye bir sezon için net 700 bin euro ücret ödeyecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Galatasaray, Portekiz'in Porto takımından bedelsiz kiraladığı futbolcu Josue Pesqueira'nin transferini borsaya bildirdi.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'nin, Borsa İstanbul'a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda da yer alan açıklamada, Portekizli futbolcunun bir sezon için net 700 bin euro ücret alacağı belirtildi.

Josue Pesqueira'nın, 2016-2017 sezonu için bedelsiz olarak geçici transferi konusunda kulübü Porto ve kulübüyle anlaşmanın sağlandığı vurgulanan açıklamada, "Buna göre futbolcuya 2016-2017 sezonu için net 700 bin euro sabit transfer ücreti ödenecektir. Şirketimiz bu dönem içerisinde futbolcuya ayrıca fiilen oynadığı Süper Lig müsabakalarında takımımızın alacağı her bir puan için 3 bin euro prim ödeyecektir. Bu primler, futbolcunun ilk 11'de oynadığı müsabakalar için yüzde 100, sonradan oyuna girdiği müsabakalar için yüzde 75 ve ilk 18 kişilik kadroda olup oyuna girmediği müsabakalar için yüzde 25 oranında ödenecektir. Futbolcuya, kadroda olmadığı müsabakalar için prim ödemesi yapılmayacaktır." ifadelerine yer verildi.