Odeabank'tan kişiye özel kampanya

Odeabank, Proline ile iş birliği sayesinde ekrana bakan müşterilerin profiline uygun, kişiye özel kampanyalar sunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Odeabank, Proline iş birliği ile şube vitrinlerine yerleştirdiği proaktif ekranlarda kişiye özel kampanyalar sunuyor, banka müşterileri şubeye girmeden kendisi için hazırlanan kampanyadan haberdar olabiliyor. 

Odeabank açıklamasına göre, bankanın tüm şubelerinin vitrinlerinde bulunan yüksek çözünürlüklü dijital poster ekranları, üzerine yerleştirilmiş küçük kamera sayesinde ekrana bakan kişinin yaşını ve cinsiyetini algılıyor, bu bilgileri kullanarak yaş grubuna veya cinsiyete özel kampanyalar sunmaya başlıyor. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Odeabank Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Küçük, inovatif yaklaşımlarını kuruldukları günden bu yana sürdürdüklerini belirtti. 

Küçük, Proline iş birliği sayesinde müşterilerin profiline uygun, kişiye özel kampanyalar gerçekleştirebildiklerini ifade etti. 

Türkiye'de kuruldukları günden bu yana ATM'den çek kabulü ve gişe önü tablet gibi birçok ilke imza attıklarını hatırlatan Küçük, müşterilerden bu konuda olumlu geri dönüşler aldıklarını aktardı. 

Küçük, Proline ile gerçekleştirdikleri iş birliği sayesinde kişiye özel kampanyalarla müşterilere özel olduklarını hissettirmeyi sürdürecekleri vurguladı. 

Proline İcra Kurulu Başkanı Mehmet Doğanyiğit de kişiselleştirilebilir uygulamalar, hizmetler ve çözümlerin her geçen gün daha fazla önem kazandığına dikkati çekti. 

Parmak izi, damar izi, yüz tanıma ve diğer çeşitli kimlik doğrulama sistemleri ile geliştirdikleri kişiselleştirilebilir çözümler sayesinde tüketicilerle kurumlar arasındaki ilişkiyi özelleştirdiklerini, müşteri memnuniyetinin ve hizmet kalitesinin arttırılmasına yardımcı olduklarını kaydeden Doğanyiğit, "Kişiye özel bankacılık uygulamaları ile bu alanda öncü bir rol oynayan, Türkiye'nin önde gelen bankası Odeabank ile yaptığımız iş birliğinin haklı gururunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı. 

Odeabank daha önce de Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek "ATM'den çek kabul" projesini hayata geçirdi. Mesai saatleri dışında da işlem yapılmasına olanak sağlayan uygulama sayesinde kullanıcılar 7/24 çek yatırabiliyor. 

Şubelerini "teknoloji üssü" şeklinde konumlandıran ve klasik banko anlayışını yıkarak açık gişe konseptini geliştiren Odeabank'ın müşterilerine kazandırdığı bir diğer yenilik ise "gişe önü tablet projesi" oldu. Bu yenilikle Odeabank şubelerini ziyaret eden müşteriler, gişe önünde bulunan Windows 8 tabanlı tabletler sayesinde işlemlerinin yapılmasını beklerken banka kampanyalarından haberdar olabiliyor, gişe çalışanı tarafından gerçekleştirilen işlemi tablet üzerinden izleyebiliyor ve dekontunu görüntüleyebiliyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir