Yapı Kredi Adios'tan yeni yıl kampanyası

Adios kullanıcıları 1 Aralık 2011-2 Ocak 2012 tarihleri arasında istedikleri havayolu ile yurt dışı gidiş dönüş uçak biletlerini 249 lira değerinde puanla satın alabilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Yapı Kredi, "bedavaya seyahat ettiren" kartları Adios ve Adios Premium'u kullanan müşterileri için yeni yıl kampanyası düzenledi.

Yapı Kredi'den yapılan açıklamaya göre, 2 Ocak 2012 tarihine kadar yurt dışına tatile gitmek isteyenlere yönelik kampanya kapsamında, Adios kullanıcıları 1 Aralık 2011-2 Ocak 2012 tarihleri arasında istedikleri havayolu ile yurt dışı gidiş dönüş uçak biletlerini 249 lira değerinde puanla satın alabilecek.

Yapı Kredi Seyahat Hattı üzerinden temin edilebilen biletler İstanbul'dan Barselona, Berlin, Beyrut, Dubai, Londra, Moskova, Paris ve Roma uçuşlarında geçerli olacak.

Yeterli puanı olmayan kart sahipleri ise "avanspuan" kullanarak kampanyalardan yararlanabilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen Adios sahipleri 444 0 444'ten, Adios Premium kullanıcıları ise 444 0 446'dan Yapı Kredi Seyahat Hattına ulaşarak alışveriş ve rezervasyon yapabilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir