Yıldız Olmak İster Misiniz?

'İhracatın Yıldızları - İhracatı Teşvik Ödülleri 2014' için başvurular devam ediyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye ihracatının "ödül maratonu" başlıyor. DÜNYA Gazetesi, DHL Express Türkiye, Akbank ve Vodafone  tarafından 13 yıldır düzenlenen 'İhracatın Yıldızları - İhracatı Teşvik Ödülleri 2014' için başvurular devam ediyor. 

Organizasyonla 2014 yılında Türkiye ihracatında yepyeni başarı hikayeleri yazanlar, 7 Mayıs’ta düzenlenecek törenle ödüllendirilecek. 

Başvuru Koşulları

1-Yarışmaya Türkiye’de kurulmuş ve en az son iki yıldan bu yana faaliyette bulunan ihracatçı ve üretici-ihracatçı firmalar katılabilecektir.

2-Yarışmada, firmaların 2014 takvim yılı içinde gerçekleştirdikleri ihracat işlemleri değerlendirmeye alınacaktır.

3-Ödüle değer firmaların seçiminde “İHRACATIN YILDIZLARI” Organizasyon Sekreteryası’na, aşağıda belirtilen tarihe kadar yapılan başvurular ve başvuruda bulananların beyanları esas alınacaktır.

4-Firmalar, hangi ödül kategorisi için başvuruda bulunduklarını, Organizasyon Sekretaryası’na ödül başvuru formunu eksiksiz doldurmak ve aşağıda belirtilen evrakları ibraz etmek suretiyle yazılı olarak bildirileceklerdir.

5-Firmalar ihracatlarının tamamını ya da bir kısmını Dıs Ticaret Sermaye Şirketleri veya Sektörel Dış Ticaret Şirketleri üzerinden gerçekleştirmiş olsalar bile, “B” kategorisine (ihracatlarını kayıtlardan belgelemek suretiyle) aday olabileceklerdir.

6-“B” kategorisindeki ödül ya da ödüllere aday firmalardan ikinci asama için değerlendirmeye alınanlar; 

a) İlgili ürün ve-veya pazara ait ihracat kayıt belgelerini (gümrük çıkış beyannamesi, döviz alım belgesi, vb.)

b) Firmalarını tanıtıcı kısa bilgi notunu 10 Nisan 2015 tarihine kadar “İHRACATIN YILDIZLARI” Organizasyon Sekreteryası’na ulaştıracaklardır.

7-Firmalar, birden fazla ödül kategorisi için başvuruda bulunabileceklerdir.

Başvuru İçin Tıklayın      Son başvuru 10 Nisan 2015 
 

 

dunya_ihracat.jpg