2011 Faaliyet Raporu'yla 5 ödül birden aldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Akfen Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi'nin (LACP)" Faaliyet Raporları Vizyon Ödülleri Yarışması'nda", 2011 Faaliyet Raporu ile beş ayrı dalda ödüle layık görüldü.

Akfen GYO'dan yapılan açıklamaya göre, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) tarafından düzenlenen "Faaliyet Raporları Vizyon Ödülleri Yarışması" sonuçları açıklandı. Akfen GYO, bu yıl on ikincisi düzenlenen Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi'nin (LACP) "Faaliyet Raporları Vizyon Ödülleri Yarışması'nda", "Bugünden Yarına Kalıcı Değerler" temalı 2011 Faaliyet Raporu ile beş ayrı dalda ödüle layık görüldü.

GYO kategorisinde birinci olarak Platin ödüle layık görülen Akfen GYO, 24 ülkeden 800 şirketin katıldığı yarışmada aldığı toplam puanla tüm kategoriler sıralamasında 46. olarak dünyada ilk 100 arasında yer aldı. Akfen GYO, Amerikan Profesyonelleri Ligi üyesi iletişim uzmanlarından oluşan jüriden "GYO" (Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) kategorisinde 100 üzerinden 99 puan alarak Platin ödülü, "Avrupa, Afrika ve OrtaDoğu (Emear) Bölgesi En İyi Faaliyet Raporu Finansalları"nda ise altın ödülü almaya hak kazandı. Ayrıca "Dünyada ilk 100" sıralamasında 46. Sırada yer alan Akfen GYO "Emear Bölgesi Top 50" içinde 24. olurken Türkiye'den katılan şirketler arasından seçilen "Top 25" e girmeyi de başardı.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Akfen GYO Genel Müdürü Orhan Gündüz, şunları kaydetti: "Otellerimiz ticaretin nabzının attığı ve kültürel mirası olan şehirlerde bulunuyor. Aynı anlayışla inşa edilmiş olan Selçuklu ve Osmanlı kervansarayları da bize bu konuda yol gösterici oldu ve dedik ki bin yıl önce yaşasaydık aynı inanç ve değer yargılarıyla kervansaraylar inşa ediyor olurduk.

Türkiye'de ticaret yolları üzerinde bulunan kervansaraylar ile modern şehir otellerimizi etkileyici fotoğraflarla bir araya getirerek 'Bugünden Yarına Kalıcı Değerler' konseptli faaliyet raporumuzu oluşturduk. Böylelikle 2011 finansal tablolarımız ve operasyonel sonuçlarımız eşsiz tarihi değerlerimizle aynı raporda buluştu ve okunması keyifli bir rapor ortaya çıktı."

Bu konularda ilginizi çekebilir