2013 Beyblade Türkiye Şampiyonası başladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 
İSTANBUL - 30-31 Mart'ta İstanbul İstinye Park ve İzmir Optimum Outlet'de, 6-7 Nisan'da İstanbul Buyaka ve İzmir Ege Park Mavişehir'de, 13-14 Nisan'da İstanbul Beylikdüzü Migros AVM ve Antalya Terracity AVM'de, 20-21 Nisan'da ise İstanbul Carrefour İçerenköy ve Ankara Cepa'da Türkiye'nin tüm Beyblade ustaları Beyblade Türkiye Şampiyonası için bir araya gelecek! 
 
Beyblade ustalarının heyecanla beklediği, büyük Beyblade şampiyonası başladı!  Beyblade heyecanına sen de katıl ve Türkiye'deki binlerce Beyblade ustasıyla kapışmalarda bir araya gel! 23 Mart-21 Nisan tarihleri arasında İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya'da yapılacak olan Beyblade Türkiye Şampiyonası'na 8-13 yaş arası tüm Beyblade ustaları katılabiliyor. Kendi ilinde haftanın şampiyonu Sony Playstation 3 kazanıyor! 
 
Alışveriş merkezlerinde kurulacak özel yarışma alanlarında tüm Beyblade ustaları kendi Beyblade'leri* ile kapışacak. Şampiyonada elemeler her hafta sonu cumartesi 11:00-19:00 ve pazar 11:00-17:00 saatleri arasında www.haydifirlat.com'da duyurulan noktalarda gerçekleşecek. 
 
*Şampiyonaya Metal Fusion, Metal Masters, Metal Fury ve Spark FX'e ait başlangıç paketleri ve ikili paketlerden çıkan Beyblade'ler ile Üçlü Turnuva Seti'nden çıkan Beyblade'ler ile katılınabilir. Hyperblades paketlerinden ve Hyperblades Turnuva Seti'nden çıkan Hyperblades'ler ile katılınamaz.