BTSO Başkanı Burkay “Ben de varım” dedi

Sosyal medya hesabından video paylaşan Burkay, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile TİM Başkanı Büyükekşi’ye çağrıda bulundu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Nisan ayında yapılacak olan anayasa değişikliği referandumuna ilişkin sosyal medya üzerinden başlatılan “Güçlü Türkiye için evet” kampanyasına Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay da katıldı.

Sosyal medya hesabından video paylaşan Burkay, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye de çağrıda bulundu. Burkay; “Ülkemizin istikrarı, gençlerimizin geleceği için yeni anayasaya ben de “evet” diyorum. Sevgili TOBB Başkanım Sayın Hisarcıklıoğlu, siz de var mısınız? Sevgili TİM Başkanım Sayın Büyükekşi, siz de var mısınız?” dedi.

Şimdi, Hisarcıklıoğlu ve Büyükekşi’nin çağrıya yanıtı bekleniyor. 

İlk video Rıdvan'dan geldi

Daha önce TFF Başkanlığı’na aday olacağını açıklayan eski ünlü futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen sosyal medyada referandum için evet kampanyası başlatan ilk isim oldu. Bir video paylaşan Rıdvan “Vatanımız, ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçiyor, adeta bir İstiklal Savaşı. Güçlü bir Türkiye istiyoruz. Güçlü bir Türkiye için evet ben de varım” dedi. Dilmen videonun devamında kariyerini Barcelona’da sürdüren futbolcu Arda Turan’dan destek istedi, “Sevgili Arda sen de var mısın” diye sordu. Arda ise çektiği videoda “Güçlü bir Türkiye için ben de varım. Burak Yılmaz sen de var mısın kardeşim?” diyerek Burak Yılmaz’a da çağrısında bulundu. Kampanyaya katılan Yılmaz da çağrısını şarkıcı Murat Boz'a gönderdi. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran kapmanyaya hem tepki, hem destek mesajı yağdı.