'Vatandaşlarımız yaz tatillerini memleketlerinde geçirsinler'

Başbakan Yıldırım, yurt dışında yaşayan vatandaşların tatillerini memleketlerinde geçirmeleri için, 'Memleketin Hastasıyım' adlı seferberlik başlatıldığını söyledi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Başbakan Yıldırım, Anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasıyla ilgili, "Millet adına 'evet' diyeceğiz, millet için 'evet' diyeceğiz. Milletimizin 'evet' dediğine 'evet' diyeceğiz. Türkiye'nin ihtiyacı olan, milletimize yakışan yönetim sistemini hayata geçirmek için gün sayıyoruz." dedi.
Başbakan Binali Yıldırım, Antalya'da Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısında konuşuyor.

'Türkiye'yi bölmeye kimsenin gücü yetmez'

Yıldırım, "Maalesef CHP, memleket meselesini çözmek yerine ne yaptı, toplumu ayrıştırmak ve kutuplaştırmak için her yolu denedi, hala da aynısını yapıyor. 'Efendim anayasa değişikliği halk oylamasında kabul edilirse Türkiye bölünür.' Hadi oradan, Türkiye'yi bölmeye kimsenin gücü yetmez." diye konuştu.

'Vatandaşlarımız yaz tatillerini memleketlerinde geçirsinler'

Başbakan Yıldırım, "Bugün Kültür ve Turizm Bakanlığımız bir kampanya, bir seferberlik başlattı. Bu seferberliğin adı 'Memleketin Hastasıyım'. Kime, yurt dışında yaşayan vatandaşlarımıza. Diyoruz ki memleket hastası olan, hasreti olan bütün vatandaşlarımız bu yaz tatillerini memleketlerinde geçirsinler." dedi.