Harcadıkça kazandıracak alışveriş

avantajix.com'dan alışveriş yapana indirim kadar para iade ediliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 ANKARA - Birçok alışveriş sitesini aynı adreste buluşturan "avantajix.com"da tüketici kendisine yapılmayan indirimi, alışverişini bu site üzerinden yaparak kazanabiliyor.Sitenin kurucularından Güçlü Kayral, yurtdışında yaygın olan online alışverişte harcadıkça kazanma sistemini uygulamaya başladıklarını söyledi.

Teknosa, Çiçeksepeti, Grupanya, Skype, Airfrance, Silk&Cashmere ve Otel.com'un da olduğu birçok alışveriş sitesiyle indirim anlaşması yaptıklarını aktaran Kayral, şu bilgileri verdi:

"Alışveriş sitelerini tek çatı altında toplayarak tüketicinin zamandan ve paradan kazanmasını hedefledik. Avantajix üzerinden o sitelerin birinden alışveriş olursa biz o mağazadan komisyon alıyoruz. Daha sonra bu komisyonun tümü o alışverişi yapan kullanıcıya ödeniyor. Mesela, 'ciceksepeti.com'dan doğrudan yapılacak alışverişte yapılmayacak yüzde 20 indirim, Avantajix üzerinden aynı siteden yapılarak kazanılmış oluyor. Alışverişlerin ardından tüm bu bu indirimler birikiyor ve tüketicinin hesabına yatırılıyor."

Alışveriş sitelerinin kaçan tüketicileri Avantajix sayesinde tekrar yakalama fırsatı bulduğunu belirten Kayral, sitelerin yakaladıkları tüketiciyi tekrar kaçırmak istemediği için indirim yapmayı kabul ettiğini söyledi.

Şu anda 100'e yakın ortakla çalıştıklarını belirten Kayral, "Çok yakında bu sayı binlere ulaşacak. Uygulama sayesinde hayır kurumlarına da bağış yapılabiliyor. Çünkü, tüketici dilerse kazandığı indirimleri vereceği talimatla hayır kurumlarına da yönlendirebiliyor." diye konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir