Hazır giyim sektörü Gaziantep'te buluşacak

Tekstil sektörünün sorunları ve geleceğinin konuşulacağı Moda ve Hazır Giyim Federasyonu sektör toplantısı Gaziantep'te yapılacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

GAZİANTEP - Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (MHGF) sektör toplantısı, federasyon başkanı Hüseyin Öztürk'ün katılımıyla Gaziantep'te gerçekleştirilecek. 

Penye Konfeksiyon ve İmalat Hazır Giyim Derneği (PEN-KON) Başkanı Mehmet Haskaya, yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Gaziantep Ticaret Odası'nın (GTO)  ev sahipliğinde 21 Kasım Cuma günü GTO binasında buluşacaklarını belirtti. 

Tekstil sektörünün sorunları ve geleceğinin konuşulacağı toplantıya Türkiye'deki bütün tekstilciler ve hazır giyimcilerin katılacağını aktaran Haskaya, şunları kaydetti: 

"Toplantıda, sektörümüze nasıl güzel yön verebiliriz, daha ileriye nasıl taşıyabiliriz, yeni ihracat yollarını nasıl açabiliriz, bunları tartışıp görüşeceğiz. PENKON olarak sektörde daha kaliteli ürünler üretmek için gayret gösteriyoruz. Derneğimiz kurulduğundan beri kaliteli ve katma değeri yüksek ürünler üretmeye yönelik çalışmalar yapıyoruz. Bundan sonra da bu anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Bu anlamda toplantının da verimli geçeceğini düşünüyorum." 

Bu konularda ilginizi çekebilir