ABD kanepe ithal edecek

Kaliforniya eyaletinde toptan ticaret yapmakta olan firma, Türkiye'den ABD pazarı için kanepe çeşitleri ithal etmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Mobilya sektörü emek yoğun yapısı, birçok sektör ile olan bağlantısı ve son dönemlerde öne çıkan bilgi ve teknoloji kullanımı ile imalat sanayi içerisinde önemli bir yere sahiptir. Türkiye’de istihdam açısından önemli bir konuma sahip mobilya sektörü, kentleşme oranının artması ve oluşan iç talebe paralel biçimde son 15 yılda hızlı bir büyüme gerçekleştirmiştir. 

Dünya mobilya üretimi, dünyadaki gelir ve refah artışına paralel olarak artmaktadır. 2000’li yılların başından itibaren mobilya sektöründe dünya genelinde yaratılan katma değerin gelişmiş ülkelerden gelişmekte olan ülkelere doğru kaydığı görülmektedir. 

Dünya mobilya üretiminde ilk dört ülke olan Çin, ABD, İtalya ve Almanya’nın sektördeki payı %55’tir. Düşük işgücü maliyetleri ve gelir artışı ile birlikte artan iç talep, Çin’i mobilya üretim merkezi haline getirmiştir. ABD ve Almanya hammadde üreticisi konumlarından ve teknoloji kullanımının sağladığı avantajlardan yararlanırken, İtalya tasarımla öne çıkmaktadır.

Amerika Kaliforniya eyaletinde toptan ticaret yapmakta olan firma, Türkiye'den ABD pazarı için kanepe çeşitleri ithal etmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/327353_usa-company-want-to-import-sofas-to-california 

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip  limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99 'u  arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir