ABD'den plastik gıda kapları talebi

Türkiye’den plastik gıda kapları satın alacak olan Amerikalı firma, Tunus'a ithal edeceği ürünler için nakliye dahil liman teslim fiyat teklifi almak istemektedir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Yüksek kaynak verimi, düşük üretim ve geri kazanım maliyeti, tasarım, uygulama zenginliği nedeni ile plastik üretimi tüm dünyada 50 yıldır hızlı gelişimini sürdürmektedir. Plastikler küresel bir başarı hikayesi olarak kabul edilmektedir. 

Dünya toplam plastik üretiminin yaklaşık yüzde 25’i Çin , ABD, Almanya, S. Arabistan ve Hindistan olmak üzere 5 ülke tarafından gerçekleştirilmektedir. 

Türkiye, küresel üretimden yüzde 2,8 pay alarak dünyada 7 inci, AB’de ise Almanya’dan sonra ikinci büyük plastik üretimine sahiptir. 

Türkiye’den plastik gıda kapları satın alacak olan Amerikalı firma, Tunus'a ithal edeceği ürünler için nakliye dahil liman teslim fiyat teklifi almak istemektedir. Tedarikçilerle iletişime geçecek firmaya aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/331121_plastic-food-containers-import-inquiry-from-usa

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'uarayınız.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir