Avustralyalı moda tasarımcısı kumaş satın alacak

Avustralyalı moda tasarımcısı başlayacakları yeni bir giyim koleksiyonu için deri, yün ve ipekli kumaşlar konusunda Türkiye’den tedarikçiler arıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Avustralya federal ve yerel hükümetlerince ekonominin güçlü bir büyümesini sağlanması, Avustralya'nın doğal kaynaklarına artan küresel talebin karşılanması, sürdürülebilirliğini sağlamak için ekonominin üretken kapasitesinin genişletilmesi desteklenmekte, büyüme politikasına yönelik gerekli kurumsal ayarlar yapılmakta ve kalıcı fayda sağlanması amaçlanmaktadır.

Avustralya, yenilikçi ve girişimci bir yönetim anlayışı ile maden, mineral, enerji ve tarım kaynakları ve ileri teknolojili modern ekipmanları kullanan yüksek verimlilik sağlayan sektörlerde rekabetçi olabilmeyi hedeflemektedir.

Avustralya, ilk kez üç derecelendirme kuruluşları tarafından AAA alan bir ekonomi, uzun vadeli yabancı yatırım için ve kısa vadeli uluslararası sermaye akımları için tercih edilen bir ülke olarak değerlendirilmektedir.

EIU verilerine göre, Avustralya ekonomisi 2016 yılında %2,9 oranında büyümüş, işsizlik oranı %6,1, enflasyon oranı %2,5 seviyesinde gerçekleşmiştir.

Yakın dönemde Avustralya’nın ekonomik büyümesindeki en önemli risk küresel ekonomideki belirsizliktir. Gelişmiş ülkelerin resesyona girmesi durumunda Avustralya’nın ihracatı da sekteye uğrayacaktır. Avustralya’nın Çin ile olan yoğun ekonomik ilişkileri dolayısıyla, Çin ekonomisinde ortaya çıkabilecek bir yavaşlamanın Avustralya ekonomisinde yansımalarının görülmesi kaçınılmazdır.

Avustralyalı bir moda tasarımcısı başlayacakları yeni bir giyim koleksiyonu için deri, yün ve ipekli kumaşlar konusunda Türkiye’den tedarikçiler aramaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

I'm a fashion designer looking for leather, merino wool and silk to create a new line of clothing.

http://turkishexporter.net/en/Leads/344027_silk-fabrics-import-request-from-australia

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.
Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir