Belçika'dan asansör kaldıraç talebi

Türkiye'den oto yıkamada kullanmak üzere asansör kaldıraçları ithal edecek olan Belçikalı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kuzeybatı Avrupa'da, Fransa ile Hollanda arasında bulunan ve Kuzey Denizine sınırı olan Belçika'nın Kuzeyde Hollanda, Doğuda Almanya ve Lüksemburg, Batı ve Güneyde de Fransa ile sınıra sahiptir.

Avrupa Birliği’nin kurucu üyesi olan Belçika, dünyanın en gelişmiş pazar ekonomilerinden biridir. Aynı zamanda, ihracat ve ithalat tutarının, GSMH’ ye oranı açısından bakıldığında, Lüksemburg ve İrlanda hariç tutulmak kaydıyla, AB ülkeleri arasındaki en açık ekonomilerden birisidir. Daha çok, ithal edilen hammadde ve yarı mamullerin işlenerek ihraç edilmesi şeklinde bir dış ticaret yapısı söz konusudur. Artık ekonomik olarak kullanılabilir durumda olmayan kömürün dışında, önemli bir doğal kaynağa sahip değildir. Bununla birlikte, çelik, tekstil, kimya, arıtma, gıda işleme, eczacılık, otomotiv, elektronik ve makina üretimi gibi geleneksel sektörler, ekonomideki ağırlıklı yerlerini korumaktadır. Sanayinin kayda değer payına rağmen hizmet sektörü, GSYİH’nın yüzde 78’ ini oluşturmaktadır. Tarımın ekonomideki payı ise yüzde 1'in altındadır. 

Nüfus yoğunluğunun oldukça yüksek olduğu Belçika, 1800’lerde Avrupa kıtasında sanayi devrimini başlatan ülkelerin başında gelmektedir. Limanları, kanalları, demiryolları ve otoyolları ağıyla son derece gelişmiş ulaşım altyapısı sayesinde Belçika sanayisi, çevre ülkelerin sanayileriyle entegre olmuş durumdadır. İhracatının yaklaşık yüzde 50’si komşu ülkelere, yüzde 75’inden fazlası ile AB ülkelerine yöneliktir. 

Türkiye'den oto yıkamada kullanmak üzere asansör kaldıraçları ithal edecek olan Belçikalı firma, tedrikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/325386_price-for-car-washing-lifts-required-from-belgium 

Bu konularda ilginizi çekebilir