Brezilya otomotiv camı ithal edecek

Brezilya’da otomotiv camı satıcısı firma, Türkiye’den konteynır bazında lamine ve temperli otomotiv camları satın alacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Motorlu taşıtlar sektörü; elde ettiği ciro, gerçekleştirdiği altyapı ve Ar-Ge harcamaları, yarattığı istihdam ve vergi gelirleri ile günümüzde ekonomilerin en önemli sektörlerinden biri haline gelmiştir. 

Türkiye otomotiv sektörü de bahsedilen özellikleri taşımakta olup, üretim içindeki payı ve ekonomik katkı oranı değerlendirildiğinde imalat sanayisi içinde önde gelen sektörler arasındadır. Yarattığı istihdam olanakları ve ekonomik faaliyetlere sunduğu katkının yanında otomotiv sanayisi yıllardır Türkiye’nin ihracat lideridir. 

Brezilya’da otomotiv camları satıcısı firma, Türkiye’den konteynır bazında lamine ve temperli otomotiv camları satın alacaktır. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/332448_auto-glasses-import-inquiry-from-brazil

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir