Finlandiyalı toptancı galvanizli sac tedarikçileri arıyor

Finlandiyalı bir çelik mamuller toptancısı firma Türkiye’den boyalı galvanizli sac levha ile üzeri folyo kaplı rulo sac levhalar ithal etmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Finlandiyalı bir çelik mamuller toptancısı firma dünya genelinde pek çok kaliteli tedarikçi ile çalıştıklarından bahisle, Türkiye’den boyalı galvanizli sac levha ile üzeri folyo kaplı rulo sac levhalar ithal etmek istediğini beyan etmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Looking for potential supplier for PPGI products for our Finnish market.
Polyester , polyuretan and PVDF in coils
**** Ltd. founded in year 1979 is a steel stockholder and distributor of various steel products. From the beginning, our most important task has been to serve our customers on a way that is quick, flexible and effective.
We are cooperating with very best steel suppliers from different parts of the world. Direct links to the suppliers, personalized, customer-oriented service and international market awareness ensure smooth and rapid flow of information between the manufacturing plants and our customers.

https://turkishexporter.net/en/Leads/352128_galvanized-painted-sheets-ppgi-needed-in-finland

Bu ihracat fırsatı/talebine erişmek istiyorsanız; %80 oranına çıkan hibe desteklerinden, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi) toplu üyelik desteği kapsamında yararlanabilirsiniz. Lütfen bilgi için form doldunuz ve 444 23 99’u arayıp bilgi isteyiniz.
Başvuru Formu Linki : https://turkishexporter.net/tr/contact