Hollanda Türkiye'den seccade ithal edecek

Türkiye'de kendi tasarımları olan çocuk seccadeleri üretimini yaptırmak isteyen Hollandalı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Yüzyıllardır bir ticaret ülkesi olma geleneği, denizdeki stratejik konumu ve küçüklüğü, doğal gaz ve petrol dışında doğal kaynakların olmaması, tarım alanlarının az olması ve tarım ürünleri çeşitliliğinin çok fazla olmaması nedeniyle hammadde ve yarı işlenmiş ürünlerin ithalatına bağımlı olması, Hollanda’nın uluslararası yönelimli açık bir ekonomiye sahip olmasında önemli bir rol oynamıştır. Bu açık ekonomi için diğer ülkelerle ticaret büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle dış ticaret politikası dünya pazarlarında proaktif hareket edilmesi ve dış ticaretin mümkün olduğu ölçüde liberal olması yönündedir. 

Dış ticaret ekonomide büyük bir öneme sahip olup ekonomi dış ticarete önemli derecede bağımlıdır. Dış ticaret, ekonomik büyümenin lokomotifi durumundadır. 

Türkiye'de kendi tasarımları olan çocuk seccadeleri üretimini yaptırmak isteyen Hollandalı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/331802_prayer-mats-for-children-request-from-netherlands

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir