İhracatınızın her aşamasında Turkishexport.net yanınızda.

Uluslararası platformlara kapalı olan Şenkar Soğutma,Turkishexporter.net ile hedeflerini planlayarak uluslararası platformda yerini aldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Yaşar ve Hüsamettin Uysal kardeşler tarafından 1988 yılında Konya'da kurulan Şenkar Soğutma, süpermarket, hipermarket, restaurant, pastane,hastane, turistik tesis ve benzeri kuruluşlar için soğutucu üretimiyle başladı.Sektörüne güçlü bir giriş yapan firma tüm Türkiye'de distribütörlükler oluşturdu.

Dünya genelinde de aynı başarıyı elde etmek isteyen Şenkar Soğutma,plan ve program dahilinde hedef pazar analizini mükemmel düzeyde yapılması düşüncesiyle Turkishexporter.net'e üyeliğini gerçekleştirdi. Bu sayede hedef pazarının, pazar analizini tüm yönleriyle göz önünde bulundurarak yapılanmaya gitti. Yeni girilen pazarlarda Turkishexporter.net' in tanıtıcı faaliyetleriyle ismini duyuran firma dağıtım kanallarını en üst seviyede sağladı.

Uluslararası platformlara kapalı olan Şenkar Soğutma,Turkishexporter.net ile hedeflerini planlayarak uluslararası platformda yerini aldı.

İlk ihracatını bu doğrultuda Mısır'a yaptı.İlk ihracatın ardından Fransa, Gürcistan, Yunanistan, Hollanda, Almanya, Libya, Tunus, Bosna, Sri Lanka, İsrail, Filistin, Dubai, Kuveyt, Kamerun, Ermenistan, Suriye gibi birbirinden farklı pazarlarda ihracatını sürdürüyor.

http://www.turkishexporter.net/tr-TR/Companies/senkar-sogutma-dayanikli-tuketim-malzemeleri-hayvan-gida-san-ve-tic-ltd-sti_29940?type=general

Bu konularda ilginizi çekebilir