İngilizler'in çocuk bezi Türkiye'den

Türkiye'den bebek bezi ve hijyenik ürünler ithal etmek isteyen İngiliz firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Ülkemizde çocuk bezi üretimi başlangıçta ped tipi (ara bezi) olarak yapılmıştır. Kısa süre sonra da (1980'li yılların sonlarında) kundak tipi çocuk bezi üretimine başlanmış ve üretim dolayısıyla tüketim de hızla yaygınlaşmıştır. 

Ülkemizde 1980'li yıllarda üretimi başlayıp, hızla yaygınlaşan hijyenik çocuk bezi ve kadın pedi sektörünün gelişimi birbirine paralel ve aynı dönemlerde olmuştur. Sektörde büyük kapasitelerin kurulması ve faaliyete geçmesi 1980'li yılların sonu ile 1990'lı yılların başlarında olmuş, izleyen dönemlerde üretim artışı ile beraber arka arkaya tevsi yatırımlar da gerçekleştirilmiştir. 

Son yıllarda artan ihracatın ülkeler itibariyle dağılımının incelendiğinde ise; çocuk bezi ihracatının yapıldığı en önemli ülkeler olarak İsrail, G.Afrika Cumhuriyeti, Romanya ve Makedonya' dır.

Türkiye'den bebek bezi ve hijyenik ürünler ithal etmek isteyen İngiliz firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/331994_united-kingdom-looking-for-baby-diapers-sanitary-products 

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99 'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir