İran'dan merdiven asansörü talebi

İranlı firma, engelli insanların kullanıma yönelik merdiven asansörleri satın almak için Türk firmalar arıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Merdiven asansörleri bir başka deyişle koltuk asansörler herhangi bir nedenden dolayı merdiven inip çıkmakta zorluk yaşayan kişilerin kullanımına yönelik tasarlanmış asansör sistemleridir.

Ülkemizde son dönemde gelişmekte olan engelli ve yaşlı asansörleri sektörü, dünyada ise 2000'li yılların başı itibari ile gelişip kabul görüp, altyapıdaki haklı yerini almıştır. 

Yerel yönetimler ve toplumun bilinçlenmesi ve günlük hayatta engelli ve yaşlı insanlarımızın karşılaştığı güçlük ve zorluklara dair daha duyarlı etkin girişimler sonucu geçen kısa zamanda önemli mesafeler katedilmiştir. 

İranlı firma tarafından engelli insanların kullanıma yönelik merdiven asansörleri konusunda faaliyetleri olduğunu ve ürün satın alabilecekleri Türk firmalar aradıklarını bildirmişlerdir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/332279_need-stair-lift-buy-inquiry-from-iran

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir