İsrailli firma, fırın ve gazlı su ısıtıcılar talep ediyor

İsrail’den irtibata geçen bir firma midi fırın ve gazlı su ısıtıcıları için fiyat teklifi istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İsrail devleti kurulduktan sonra farklı ülkelerden değişik kültürler altında yaşamış birçok Yahudi’nin bu ülkeye göç ederek burada yerleşmiş olmasından dolayı İsrail’de farklı kültürel, ekonomik ve politik görüşe sahip bir nüfus oluşmuştur. Bu farklı yapı, İsrail'in iç ve dış ticaretinin şekillenmesinde büyük ölçüde etkindir.

İsrail ekonomisinde sanayi kesiminin ağırlığı oldukça fazladır. Tüm gelişmiş ülkelerde olduğu gibi hizmet sektörünün milli gelir içindeki payı da oldukça yüksektir. İzlenilen serbest piyasa ekonomisinin ve imzalanan ticaret anlaşmalarının sonucu olarak düşük gümrük vergisi ile ya da gümrüksüz olarak İsrail'e ithal edilen ürünler hem halkın tüketim tercihlerinde etkili olmakta, hem de diğer ülkelerden ithal edilen aynı tür ürünlere nazaran daha düşük fiyatla piyasaya girmektedir.

İsrail'in piyasa yapısını şekillendiren önemli unsurlardan biri de Türkiye'den İsrail'e göç eden nüfustur. Özellikle orta yaşlı veya orta yaşın üzerinde bulunan nüfus içinde Türkiye'de doğmuş ve daha sonra İsrail’e göç etmiş kişiler yer almaktadır. Bu kişilerin tüketim alışkanlıkları ve damak zevklerinde de hala Türk etkisi gözlenmektedir.

İsrail’den irtibata geçen bir firma midi fırın ve gazlı su ısıtıcılarla ilgilendiğinden bahisle fiyat teklifleri talep etmektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

We are interested to import elec. midi ovens - 45-50 L.
As well we are interested in gas water heater 16-18 L.

http://turkishexporter.net/en/Leads/345516_gas-water-heater-buying-price-request-from-israel

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.