Katar'dan traktör ithal talebi

Katar'da çevre düzenleme faaliyetlerinde bulunan firma, Türkiye'den çim biçme traktörleri ithal etmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Tarım makineleri sektörü tarıma hizmet eden makinelerin ve ekipmanların üretimini, ticaretini ve tüketimini kapsayan reel sektöre ait bir sanayi sektörüdür. Sektörde üretilen tarım makinelerinin tümü ve traktörlerin hemen hepsi tarımsal üretim faaliyetlerinde kullanılmaktadır.

İşletme yapıları ve üretim özelliklerine bağlı olarak, sektör istihdamında ağırlık tarım makineleri işkolunda oluşurken, üretim ve ihracat değerinin büyük bölümü traktör işkolunda sağlanmaktadır.

Tarımsal mekanizasyon araçları olarak da adlandırılan bu ürünler tarımsal üretimde işgücü verimliliğini artıran, maliyetleri düşüren, modern üretim teknolojilerinin kullanılmasını ve işlemlerin zamanında, agroteknik ihtiyaçlara uygun şekilde yapılmasını sağlayarak ürün kalitesini ve verimini artıran, çok önemli bir tarımsal üretim girdileridir.

Katar'da çevre düzenleme faaliyetlerinde bulunan firma, Türkiye'den çim biçme traktörleri ithal etmek istemektedir. Firma ile aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/327127_lawn-mowers-tractors-wanted-for-qatar

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip  limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir