Lübnan, yem üretim hattı satın alacak

Türkiye'den tavuk çiftliği için yem üretim hattı satın alacak olan Lübnanlı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Lübnan, nüfus olarak küçük bir ülke görünümünde bulunmasına rağmen, özellikle ithalat açısından çevre ve komşu ülkelerin büyük çoğunluğundan daha büyük bir pazar potansiyeline sahiptir.

Lübnan’ın ithal ettiği başlıca ürünler; petrol yağları, kıymetli metaller (altın, elmas) kara taşıtları ürünleri (binek otomobil, kamyon, kamyonet ve bunların aksam ve parçaları), ilaçlar, elektrik ve elektronik ekipman (elektrik malzemeleri, telefonları televizyonlar), İnşaat malzemeleri (Demir-çelik inşaat aksamı, borular, doğal taşlar), çeşitli gıda ürünleri ve tekstil ürünleridir.

Türkiye'den tavuk çiftliği için yem üretim hattı satın alacak olan Lübnanlı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/330769_pellet-production-line-for-poultry-house

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir