Malezya saten eşarplar ithal edecek

Resmi dini İslam olan ve ülkenin büyük çoğunluğunun islamiyeti benimsediği Malezya'da Türk malı eşarplar satmak isteyen firma, aynı zamanda Türkiye'de fason üretimde yaptırmak istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Tesettür giyim, Türkiye'de son yıllarda oldukça artış gösteren ve ürün çeşitliliği ile her geçen gün daha da çoğalan bir alan konumuna geldi.Sektörün dünya genelinde de artış seyretmesiyle tesettür giyim dünya modası içinde yüzde onbeşlik kısmı oluşturdu.

Türkiye tesettür giyime harcama yapan ülkelerin en başında yer almaktadır. Türkiye' yi İran, Endonezya, Mısır, Suudi Arabistan ve Mısır izlemektedir.

Avrupa ülkelerinde de tesettür giyime ciddi harcamalar yapan ülkeler bulunmaktadır. Bu ülkelerin içinde en fazla harcamayla birinci sırada Amerika yer almaktadır.

Resmi dini İslam olan ve ülkenin büyük çoğunluğunun islamiyeti benimsediği Malezya'da Türk malı eşarplar satmak isteyen firma, aynı zamanda Türkiye'de fason üretimde yaptırmak istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/331449_enquiries-to-buy-scarves-in-bulk-for-malaysia

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir