Mısır'dan ortopedik ürün talebi

Türkiye’den sürekli olarak çalısabilecekleri ortopedik ürün tedarikçileri arayan Mısırlı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sağlık sektöründeki teknolojik gelişmeler birçok faydayı da beraberinde sunmaktadır. Her şeyden önce medikal ve tıbbi gelişmeler tüm dünyada insanların yaşamlarını olumlu yönde değiştirmektedir. Birçok kişi sağlık sektöründeki teknolojik yeniliklerin getirdikleri sayesinde daha sağlıklı, üretken ve bağımsız bir hayat sürdürmektedir. Ayrıca, tıbbi teknoloji, sağlık sistemindeki üretim ve etkinliğin gelişmesinde sağladığı katkının yanında ekonomik büyümeyi de beraberinde getirerek, sağlık sistemindeki inovasyonun merkezini oluşturmaktadır. 

Dünyada medikal sektörünü sürekli gelişmektedir. Medikal sektörüne öncelik veren ülkelerin, kısa sürede gelişmişlik düzeyinde büyük aşama kaydettiğine ilişkin pek çok örnek gösterilebilir. Çin, Hindistan, Almanya, Fransa, İtalya, İngiltere gibi ülkeler medikal sektöründe doğru politikalar izleyerek ulusal ekonomilerine önemli katkılar sağlamaktadırlar. Bu politikaların temelinde Ar-Ge’ye verilen önem ve destek önemli bir yer tutmaktadır. 

Türkiye’den sürekli olarak çalısabilecekleri ortopedik ürün tedarikçileri arayan Mısırlı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/331006_orthopedics-products-to-be-distributed-in-egypt

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir