Morityus bulaşık deterjanı istiyor

Tatil cennetlerinden olan Morityus adasından talepte bulunan firma, Türkiye' den bulaşık deterjanı ithal etmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dünyada temizlik sektörü 110 yılı aşkın bir geçmişe sahiptir. Dünyada ve Türkiye'de hizmet sektörünün çok eski tarihçesi olmasına rağmen temizlik hizmetlerinin bir sektör olarak tanımlanması özellikle Avrupa'da 1900’lü, yılların başlarına rastlamaktadır.

Almanya'da 1902 yılında başlayan sektörle ilgili ilk gelişmeler, günümüz dünyasındaki hızlı değişimlere kısa sürede uyum sağlamak ve diğer işletmelerle rekabet etmek tüm işletmelerin en önemli sorunu haline gelmiştir. Bu kapsamda son yıllarda Brezilya pazarı ABD ve Batı Avrupa pazarını aşarak dünyanın en hızlı büyüyen pazarı halini almıştır. Söz konusu pazar büyüklüğünün büyük bir kısmını yükselen ülke pazarları oluşturmaktadır.

Tatil cennetlerinden olan Morityus adasından talepte bulunan firma, Türkiye' den bulaşık deterjanı ithal etmek istemektedir. Tedarikçiler aşağıdaki linkten firmayla iletişime geçebilirler.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/326465_liquid-laundry-detergent-required-to-import-to-mauritius

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip  limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir