Norveç'e iplik Türkiye'den

Türkiye'den akrilik iplikler satın almak isteyen Norveçli firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye’de tekstil üretiminin ve ihracatın en önemli alt kalemlerinden biri ipliktir. Toplam kurulu iplik kapasitesi 3,75 milyon ton civarındadır ve Türkiye, Avrupa’da iplik kapasitesi en yüksek ülkedir. 

Tekstil ihracatının yüzde 21’i iplikten oluşmaktadır ve 1,7 milyar dolar civarındadır. Türkiye’nin dünya iplik ticaretindeki payı ise yüzde 3,1’dir ve dünyanın en büyük 12. iplik ihracatçısıdır. 

Türkiye pamuk ipliğinde dünyanın 7. büyük ihracatçısıdır. Türkiye’nin pamuk ipliğindeki avantajı Ege pamuğu başta olmak üzere ülke topraklarında yetişen pamuğun kalitesinden ve buna da bağlı olarak pamuk ipliği üretiminin uzun bir geçmişe sahip olmasından kaynaklanmaktadır. 

Türkiye'den akrilik iplikler satın almak isteyen Norveçli firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/330981_acrylic-yarns-requested-to-sell-in-norway

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir