Pakistan'dan tavuk civcivi ithalatı

Türkiye’den tavuk civcivleri ithalatı yapacak olan Pakistanlı firma, tedarikçi firmalarla iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kümes hayvancılığı, hayvancılık sektörünün en gelişmiş ve teknolojiye en açık sektörüdür. Aynı zamanda hayvansal protein açığının kapatılmasında dünyanın elindeki önemli alanlardan biridir. Üretiminin kolay ve hızlı olmasının yanında maliyetinin de düşük olması başlıca üstünlüklerindendir.

Kanatlı etinin Türkiye’nin genç nüfus yapısına sahip olduğu dikkate alındığında stratejik önemi daha da değer kazanmaktadır. Türkiye’de bugün üretilen beyaz etin yaklaşık yüzde 80'i son derece modern tesislerde gerçekleştirilmekte olup, tesislerin çoğu gelişmiş ülkelerdeki benzerlerinden 20 yıl daha gençtir. Sektörde dünyadaki son gelişmeler yakından izlenmekte ve bunun üretime yansıması çok hızlı olmaktadır.

Türkiye’den tavuk civcivleri ithalatı yapacak olan Pakistanlı firma, tedarikçi firmalarla iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/334305_looking-chicks-pullet-of-layers-hen-for-pakistan 

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir