Ruanda'dan üniforma talebi

Ruandalı havayolu şirketi üniforma, el çantası, trençkot ve ayakkabı satın almak istediklerini, Türkiye'den tedarikçilerle iletişime geçeceğini bildirmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Ruanda, afrika kıtasında yer alan bir ülkedir. Ülke ekonomisinin en önemli parçasını tarımsal faaliyetler oluşturmaktadır. Ülke nüfusunun yaklaşık olarak yüzde 93'ü direkt ya da dolaylı olarak tarımsal faaliyetler içerisinde yer almaktadır. Bu alanda gerçekleştirilen faaliyetlerin yüzde 90'ı ise kişisel tüketimi karşılamak için gerçekleştirilmektedir. 

Ülke ekonomisinin en önemli ihracat ürünlerini kahve, çay, dalmaçya pire otundan elde edilen böcek ilaçları, koltan ve kalay oksit gibi madenler oluşturmaktadır. Ülke ekonomisinin en önemli ithalat ürünlerini ise makine ve ekipmanları, çelik, petrol ürünleri, gıda ürünleri ve inşaat malzemeleri oluşturmaktadır. 

Ruandalı havayolu şirketi üniforma, el çantası, trençkot ve ayakkabı satın almak istediklerini, Türkiye'den tedarikçilerle iletişime geçeceğini bildirmiştir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/332422_airline-uniforms-asked-a-company-in-rwanda 

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir