Şili mutfağında Türk bulguru yer alacak

Türkiye'den bulgur ithalatı gerçekleştirecek olan Şilili firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dünyanın en büyük bulgur üreticisi olan Türkiye’de, sanayi tipi üretimin I. Dünya Savaşı sırasında ordunun ihtiyacını karşılamak maksadıyla Karaman’da başladığı bilinmektedir. 

ABD, Kanada ve Fransa gibi ülkeler de, özellikle 2000’lerden sonra, bulgur üretimine yönelik ciddi yatırımlar yapmış ve bulgur fabrikaları kurmuşlardır. Özellikle ABD, günümüzde bulgur ihracatında öne çıkan ülkeler arasındadır. 

Gerek bulgurun taşıdığı değerli özelliklerin keşfedilmesi gerekse artan dünya nüfusu, bulgura olan ilgiyi ve talebi arttırmıştır. Ucuz, lezzetli ve besleyici olması, kolay hazırlanabilmesi ve uzun süre muhafaza edilebilmesi de bulgurun değerini arttıran özellikler arasındadır. Bu ilgi de haliyle ticarete konu olan bulgur miktarını arttırmıştır. 

Türkiye'den bulgur ithalatı gerçekleştirecek olan Şilili firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/330747_bulgur-boulgur-requested-to-import-to-chile 

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir