Sri Lanka Türkiye'den üzüm ithal edecek

Sri Lanka’da dondurma üretimi yapmakta olan firma, Türkiye’den imalatlarında kullanılmak üzere sarı üzün ithal etmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Tarım insanlık için her çağda önemli olmuştur. Tarımında önemli bir bölümünü yaş meyve ve sebzeler oluşturmaktadır. Yaş meyve ve sebze sektörü, insanlığın temel ihtiyacı olan bitkisel üretimi kapsamaktadır ve dünyadaki insan yaşamını doğrudan ilgilendirmektedir. İnsan beslenmesindeki önemi, ekonomik faaliyet olarak üretim ve ticareti yaş meyve ve sebze sektörünü günümüzde de insanlık uğraşları içinde vazgeçilmez kılmaktadır. 

Türkiye, üretime müsait verimli ve geniş tarım alanları, değişik bölgelerin ekolojik farklılıkları sayesinde meyve ve sebzelerinin iyi koşullarda ve kaliteli olarak yetişebildiği dünyadaki nadir ülkelerden birisidir. Dünyanın bir çok ülkesiyle karşılaştırıldığında ülkemizde hemen hemen her mevsimde ve her bölgede meyve ve sebze üretimi söz konusudur. Türkiye birçok meyve türünde dünyada en büyük üretici konumdadır ve yaş meyve ve sebze ihracatının önemli kalemlerinden biridir. 

Sri Lanka’da dondurma üretimin yapmakta olan firma, Türkiye’den imalatlarında kullanılmak üzere sarı üzün ithal etmek istemektedir. Tedarikçilerle iletişime geçecek olan firmaya aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.turkishexporter.net/en-US/Leads/332439_raisins-sultana-requested-to-import-to-sri-lanka 

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir