Sri Lankalı firma cam mozaik bayiliği almak istiyor

Sri Lankalı bir firma kaliteli cam mozaik ürünler konusunda düzenli olarak çalışabilecekleri güvenilir Türk tedarikçiler aradıklarını beyan etmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sri Lankalı bir firma kaliteli cam mozaik ürünler konusunda düzenli olarak çalışabilecekleri güvenilir Türk tedarikçiler aradıklarını beyan etmiştir.

Sri Lanka ekonomisi ticaret ağırlıklı bir yapıya sahiptir, toptan ve perakende ticaret (iç pazardaki ürün ve hizmet ticareti ile dış ticareti kapsamaktadır) 2011 yılı rakamlarına göre GSYİH’nın %21’ini oluşturmaktadır ve GSYİH içindeki en büyük alt sektördür.

Sri Lanka ticaret ortamı anlamında Güney Asya’daki en liberal ülkelerden biridir, ancak ülkenin yüksek ithalat eğilimi sürekli bir dış ticaret açığına neden olmaktadır. Uluslararası ticaret, ağırlıklı olarak başkentte yoğunlaşmıştır ve tüm ihracat ve ithalatın %90’ı Kolombo Limanı’ndan geçmektedir. Çok sayıda küçük ve orta ölçekli ithalatçı mevcut olmasına rağmen, 20 ila 30 adet görece büyük firma uluslararası ticaretin büyük bir kısmını gerçekleştirmektedir. Çok az sayıda ithalatçı ülkenin diğer bölgelerinde dağıtım ağlarına sahiptir, ithalatçıların çoğunluğu doğrudan bölgesel dağıtımcılara veya perakendecilere toptan satış yapmaktadır.

İmalat sanayi üretiminin büyük bir kısmı özel sektöre ait ihracat odaklı üretim tesislerinde gerçekleştirilmektedir. İmalat sanayinde başı hazır giyim sektörü çekmektedir. Diğer yandan gıda ve içecek, kimyasal ürünler, kauçuk ürünler üretimi de önem taşımaktadır. Tarım sektörünün hasılası azalmaktaysa da, işgücünün üçte birini istihdam ettiğinden ve imalat sanayiyle, hizmetler sektörüyle güçlü dolaylı bağları nedeniyle sektör GSYİH açısından önemini korumaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

We are looking for reputed glass mosaic brands that manufacture glass mosaic tiles to the highest International Standards .

https://www.turkishexporter.net/en/Leads/357751_glass-mosaic-tiles-import-inquiry-from-sri-lanka

Bu ihracat fırsatı/talebine erişmek istiyorsanız; %80 oranına çıkan hibe desteklerinden, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi) toplu üyelik desteği kapsamında yararlanabilirsiniz. Lütfen bilgi için form doldunuz ve 444 23 99’u arayıp bilgi isteyiniz.

Başvuru Formu Linki : https://turkishexporter.net/tr/contact

Bu konularda ilginizi çekebilir