Trinidad ve Tobago konserve sebze ithal edecek

Türkiye'den konserve sebzeler ithal edecek olan Trinidad ve Tobagolu firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

1960’larda başlayan meyve ve sebze işleme sanayinin gelişimi, günümüzde en son teknolojilerin kullanıldığı, üretim kalitesinin giderek artığı ve ihracata önemli katkılar sağlayan bir sanayi kolu konumuna gelmiştir. Meyve ve sebze işleme sanayi çeşitli alt sanayi dallarından oluşmaktadır. Bunlar, konserve meyve sebze sanayi, dondurulmuş meyve-sebze sanayi, meyve suyu sanayi ve sebze kurutma sanayi dallarıdır. Bu işleme şekilleri ile toplam meyve ve sebzenin ancak yüzde 15’i işlenmektedir. Meyve ve sebze işleme sanayinin gelişmiş olduğu ülkelerde bu oran yüzde 25- 35’lere kadar çıkabilmektedir. Bu sektör içerisinde işlenen en önemli sebzeler fasulye, bezelye, bamya, domates ve biberdir. Ayrıca bu sektör içersinde turşu önemli bir üründür. Bu sektör ihracat bakımından da önemli bir yere sahiptir.

Türkiye' den konserve sebzeler ithal edecek olan Trinidad ve Tobagolu firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/326810_canned-vegetables-asked-to-import-to-trinidad-and-tobago 

İlgili talep kurumsal oluşumlu /vergi numarasına sahip limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99 'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir