Türk derisine Almanya'dan talep

Almanya'da çanta üreticiliği yapan firma, ürünlerinin saplarında kullandığı deri veya suni derileri Türkiye’den ithal etmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Deri sektöründe 500 yıllık geçmişe sahip olan Türkiye, kalitesinden ödün vermeyen, yurtdışında çok tercih edilen  deri sektörüyle teknoloji alanında da ileri gelmektedir.

Ülkelere göre deri zevkleri değişsede birbirine yakın ürün özellikleri tercih edilmektedir. Soğuk ülkelerde  deri daha çok ihtiyaçtan kullanılırken hava ortalaması çok düşük olmayan ülkelerde bir lüks olarak kullanılmaktadır.

Almanya'da deri giyime ve deri aksesuarlara düşkünlük fazladır. Öyle ki  Almanya'nın Offenbach am Main kentinde Alman Deri Müzesi bulunmaktadır. Müzede yer alan deri parçalarıyla  dünyanın en önemli ve geniş müzelerinden biridir. Müzede sergilenen bazı derilerin 3.000 yıllık olduğu sanılmaktadır.

Almanya'da çanta üreticiliği yapan firma, ürünlerinin çanta saplarını deri veya suni deriden yapmak istemektedir. Firma ürünlerinde kullanacağı deriyi Türkiye’den ithal edecektir. Alım talebiyle ilgilenen ve detayları bilgilere ulaşmak isteyen ilgililer aşağıdaki linkten iletişime geçebilirler.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/326171_looking-for-leather-bag-handles-inquiry-from-germany

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip  limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u  arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir