Türkiye'den bebek bakım ürünleri istiyor

Türkiye'den bebek bakım ve bebek termometreleri ithal edecek olan Ukraynalı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye ile Ukrayna arasındaki ticari ilişkilerin temel dayanağı;Türkiye ile Ukrayna arasında 4 Mayıs 1992 tarihinde imzalanan ve 20 Nisan 1994 tarihinde yürürlüğe giren Ticaret ve Ekonomik İşbirliği Anlaşmasıdır. 

Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Anlaşması, 30 Mayıs 1994 tarihinde Kiev'de imzalanmış ve 27 Ocak 1995 tarihinde yürürlüğe girmiştir. Yatırımların Karşılıklı Teşviki ve Korunması Anlaşması ile Çifte Vergilendirmenin Önlenmesi Anlaşması , Ukrayna Cumhurbaşkanı'nın 27-29 Kasım 1996 tarihlerinde, Türkiye'ye ziyaretleri esnasında Ankara'da imzalanmıştır. Söz konusu anlaşmaların yürürlüğe girmesiyle birlikte iki ülke arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin hukuki çerçevesi tamamlanmış bulunmaktadır.

İki ülke arasında, bunların dışında diğer alanlarda imzalanmış birçok anlaşma ve protokol bulunmaktadır. Türkiye' nin Ukrayna'ya ihraç ettiği ürünlerde; Örme giyim eşyaları, iç giyim ürünleri, binek otomobiller, mücevherci eşyaları, erkek takım elbiseleri, tüller ve danteller yer almaktadır. Ukrayna’dan ithal ettiğimiz ürünleri ise; Dökme demir, ferro alyajlar, ayçiçeği, azotlu mineraller, gübreler, soya fasulyesi, taş kömürü, demir cevheri oluşturmaktadır.

Türkiye'den bebek bakım ve bebek termometreleri ithal edecek olan Ukraynalı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/325377_inquiry-from-ukraine-for-baby-thermometers 

Bu konularda ilginizi çekebilir