Ukrayna'yı Türkiye'nin meyve suyu serinletecek

Türkiye’den vişne suyu satın almak isteyen Ukraynalı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dünya meyve suyu ihracatında portakal suları (yüzde 38,4) en fazla paya sahiptir. Elma suyu (yüzde 16), diğer meyve/sebze suları (yüzde 16) ve karışık meyve ve sebze suları (yüzde 10) dünya ticaretinde öne çıkan meyve suyu çeşitleridir 

Brezilya, Hollanda, ABD, Belçika, Almanya ve Çin dünyadaki önemli ihracatçılardır. Bu ülkeler, değer olarak dünya meyve suyu ihracatının yarısından fazlasını gerçekleştirmektedirler. Brezilya tek başına dünya ihracatı içinde yüzde 14,4’lük paya sahiptir. Brezilya’nın ihraç ürünleri arasında başta dondurulmuş portakal suyu olmak üzere diğer portakal suları, diğer meyve/sebze suları ve elma suyu gelmektedir.

Türkiye, sahip olduğu ekolojik yapısı ve üretim alanı itibariyle yaş meyve üretiminde dünyanın önde gelen ülkelerinden biri konumundadır. Bu durum, Türk meyve suyu sektörü için de önemli avantajlar sağlamaktadır. 

Türkiye’den vişne suyu satın almak isteyen Ukraynalı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/331266_cherries-juice-concentrate-buy-inquiry-from-ukraine 

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir