Ürdün tarım makineleri ithal edecek

Ürdün'de aracı olan firma müşterilerinin isteği üzerine Türkiye’den yonca biçme, kurutma ve balyalama makineleri satın almak istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Ürdün' de aracı olan firma müşterilerinin isteği üzerine Türkiye’den yonca biçme, kurutma ve balyalama makineleri satın almak istemektedir.

Yeni yüzyılın en büyük sorunlarından birisi, giderek artan dünya nüfusunun gıda ihtiyaçlarını karşılayabilmektir. Arazi büyüklüklerinin artmadığı hatta azalaldığı, su kaynaklarının giderek tükendiği bu senaryoda, öngörülen tek çıkar yol tarımda verimi arttırmaktır. Verim arttırmayı sağlamanın yolları ise yüksek verimli ve daha dayanıklı ürün çeşitlerinin geliştirilmesi ile iç gücü, zaman ve üretim maliyetlerinden tasarruf etmeye olanak sağlayan mekanizasyon uygulamalarıdır. 

Bununla birlikte, bu işlemlerin; Kullanım etkinliğini arttırarak en az kaynak ve girdi tüketimiyle, verimliliği arttırarak olabildiğince düşük maliyetlerle,  doğaya en az müdahale ve en az çevre hasarıyla, olabildiğince kısa süreli ve az sayıdaki işlemlerle, iklim koşullarından olabildiğince bağımsız kalacak çekilde yapılması gerekmektedir. Bu durumda, alışılagelmiç üretim teknikleri ve bunlara ait araçların terk edilerek, çağdaş üretim teknolojilerine geçilmesi ve bunlara uygun araçların kullanılması, çiftçiler başta olmak üzere, talepleri giderek artan Dünya nüfusunun tek çözümüdür. 

Ürdün'de aracı olan firma müşterilerinin isteği üzerine Türkiye’den yonca biçme, kurutma ve balyalama makineleri satın almak istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/327316_green-alfalfa-mower-dryer-and-baler-machine-needed-in-jordan 

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip  limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u  arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir