Vietnamlı ilaç firması etken madde ithal edecek

Vietnam'da ilaç müstahzarları ve etken maddeleri hem imalatı hem de toptan ticareti yapmakta olan bir firma Türkiye'den API ilaç etken maddesi üreticisi tedarikçiler aramaktadır.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Vietnam'da ilaç müstahzarları ve etken maddeleri hem imalatı hem de toptan ticareti yapmakta olan bir firma Türkiye'den API ilaç etken maddesi üreticisi tedarikiler aramaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sir
Please sent me the information of manufacturer of API (for Choline alfoscerate, Esomeprazol, Insulin Pen).
We are finding the manufacture of API (Drug substance).
Thank you so much for your reply and information
***** is leading company that doing research and development of biopharmaceutical APIs, and specific therapeutic injections from recombinant DNA and protein technology in Asia Pacific region.
We are focus mainly on development of biopharmaceutical products from gene to therapy, serving high quality and innovative drug products for treatment of hepatitis B, hepatitis C, anemia due to chronic renal failure, myocardial infarction and cancer…


https://turkishexporter.net/en/Leads/352544_api-chemicals-for-medicines-supplying-to-vietnam

Bu ihracat fırsatı/talebine erişmek istiyorsanız; yüzde 80 oranına çıkan hibe desteklerinden, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi) toplu üyelik desteği kapsamında yararlanabilirsiniz. Lütfen bilgi için form doldunuz ve 444 23 99'u arayıp bilgi isteyiniz.
Başvuru Formu Linki : https://turkishexporter.net/tr/contact